Skip Navigation LinksAnnouncements

Duyurular

2017 – 2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Programlara Başvurular Devam Ediyor

Yüksek Lisans veya Doktora programlarımıza başvurmak isteyen adaylar başvurularını DAÜ Online Başvuru Sistemi üzerinden gönderebilirler. Son başvuru 15 Eylül 2017.

Yüksek Lisans programları

Doktora programları

Başvuru koşulları

Lisansüstü programlarıyla, DAÜ, bölgedeki en seçkin araştırma, eğitim ve öğretim veren üniversiteler arasında yer almaktadır. Akademik kariyer, mesleki ilerleme veya profesyonel gelişim için DAÜ lisansüstü eğitimi öğrencilere kendi alanlarındaki konulara yenilikçi çözümler sunmaları için tasarlanmıştır. Özgür bir akademik ortamda, çağdaş bilimsel yaklaşım ve teknolojik altyapısı ile sizleri akademik kariyer veya profesyonel gelişim için DAÜ'de Lisansüstü Eğitim'e davet ediyoruz.

Yayınlanma Tarihi
17 Ağustos 2017