TÜM LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR

Yayınlanma Tarihi: 15 Eylül 2020, Salı

Enstitü Kurulu, 09.09.2020 tarihinde yapmış olduğu toplantı neticesinde, dünya genelinde yaşanan COVID-19 virüsünün neden olduğu salgının etkileri devam ettiğinden dolayı 2020-21 Akademik Yılı Güz Dönemi'nde geçerli olmak koşulu ile aşağıdaki konularda karar almıştır.

1. DAÜ Senatosu'nun 26.08.2020 tarih ve 20/476-2 nolu kararı doğrultusunda kabul edilen eğitim ve öğretim modelinin lisansüstü derslerde de uygulanmasına.
  2. Kampüse gelebilecek olan öğrencilere eğer savunmada yer alacak jüri üyelerinin de kampüse gelmesi mümkün ise yüz yüze tez/dönem projesi savunması yapılmasına; eğer mümkün değilse savunmanın kayıt altına alınması ve talep edilmesi durumda Enstitü Müdürlüğüne iletilmesi koşulu ile teknolojik imkanlar kullanılarak çevrim içi sistem üzerinden yapılmasına.
  3. Kampüse gelebilecek olan öğrencilere eğer toplantılarda yer alacak jüri üyelerinin de kampüse gelmesi mümkün ise yüz yüze tez izleme komitesi toplantısı yapılmasına; eğer mümkün değilse toplantının kayıt altına alınması ve talep edilmesi durumda Enstitü Müdürlüğüne iletilmesi koşulu ile teknolojik imkanlar kullanılarak çevrim içi sistem üzerinden yapılmasına.
  4. Doktora yeterlik sınavı da dahil olmak üzere tüm sınavların, ödevlerin, projelerin ve ölçme değerlendirme süreçlerinin muhakkak kayıt altına alınması ve talep edilmesi durumda Enstitü Müdürlüğüne iletilmesi şartıyla teknolojik imkanlar kullanılarak dijital imkanlarla yapılmasına.
  5. Salgının seyrine göre, eğitim, öğretim ve değerlendirme süreci ile ilgili kararların güncellenmesine.

Tüm öğrencilerimize virüsten korunma adına yapılan duyurulara uymalarını rica eder, sağlıklı günler dileriz.

Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü

Announcements