Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

Deprem Felaketi veya Covid-19 Pandemisinden dolayı, Tez Aşamasındaki Lisansüstü Öğrencileri Ek Dönem Başvurusu Yapabiliyor

Yayınlanma Tarihi: 3 Mart 2023, Cuma

Enstitü Kurulunun önerisi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Senatosunun 17.07.2020 tarih ve 20/474 sayılı toplantısında alınan karara göre; eğitimi aksatmaya yol açacak
afet ve salgınlarda seminer dersi dahil tüm ders yükümlülüklerini tamamlamış olup tez aşamasındaki yüksek lisans ve doktora programı öğrencilerine, talepleri halinde bir dönem ek süre verilir. Ancak afet veya salgının devamı halinde öğrencinin tekrar başvurusu ile bir dönem daha ek süre verilebilir. Verilen ek süre iki akademik dönemi geçemez ve azami süreden sayılmaz.

Tez aşamasındaki (ilgili dönemde sadece teze kayıtlı) öğrenciler ek dönem taleplerini Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne dilekçe ile yapmalıdırlar. Dilekçeler elden veya igsr@emu.edu.tr adresine e-posta ile gönderilebilir. Dilekçelerin sonucu öğrencilerin verdikleri e-posta adreslerine bildirilecektir.

Saygılarımızla,

Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü